28.10.10

.
det piper lite när jag andas ibland

27.10.10


26.10.10

jag försökte vakna. jag försökte verkligen. men allt var så tungt. huvudet så trött. det gjorde så ont i hjärtat. jag tänkte att jag bara kunde sova lite, lite, lite till. jag sov för länge.
time goes by, times goes by, days are gone, times goes by, time goes by.

25.10.10


24.10.10

this is hardcore generation. i am bitch. fuck your nation.

21.10.10

jag har varit sjuk, sådär hiskligt sjuk med massa feber och sådant där. jag har kvar slem i halsen, massa slem ujuj. och så är kroppen sådär trött att den inte orkar göra något. jag orkar verkligen ingenting. är så mycket jag vill göra men jag orkar inte. vännerna dricker gratis öl och uppträder med sång. jag vill och sjunga och dricka gratis öl och gå ut och dansa efteråt. jag orkar för tusan inte vara sjuk längre. orkar inte vara trött och svag. om en månad blir jag 20!!!

12.10.10

trodde jag hade tappat min ring idag men det hade jag inte. trodde jag hade föreläsning idag men föreläsaren kom inte. trodde jag skulle ha läst klart kapitlet men det gjorde jag inte. off to bed.

06.10.10

WIHOOO GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
idag fyller världens bästa isa 20 år! jag och linnea firade med att sätta på oss finpälsen och posera framför kameran. bling bling katjing. Vi hyllade och firade. tänkte på den fina flickan på ön mitt ute i atlanten. tycker hon ska komma hem snart för jag saknar henne. vill liksom att hon ska vara med när allt roligt och allt tråkigt händer. för livet är liksom lite festligare när hon är med. det är hiskligt lång tid detta, och det är ett hiskligt långt avstånd. tusan vad jag saknar den där fina flickan. stort grattis isa.

05.10.10

jag hinner inte tänka

04.10.10

kanske var det inbillning. kanske så darrade inte handen. kanske var allt bara inbillning. kanske vända han sig inte om. kanske var han oberörd. mina ben darrade men inte som förut. en illusion. en föreställning.
så långt borta.

03.10.10


jag funderar på vad det ska bli av mig. jag måste bestämma vad jag ska göra. det är inte lätt när det är svårt
liksom. man vill göra rätt och det blir fel. och så tänker man på andra saker och inte alls så mycket på det man borde tänka på.

01.10.10

TROPICAL TROPICAL TROPICAL

30.09.10


man känner sig festlig när man dricker champagne och går på konstutställning. sen går dricker man öl och lyssnar på exploding heart. och känner sig ännu lite festligare. We're Running Down The Street In Our UnderwearRSS 2.0