31.07.10

på cykeltur med harald björk. lyssnar på musik och håller mig flytande. idag är det en sådan där dag då luften känns tung och tunn på samma gång. känns som blodet rör sig oroligt, det fladdrar i venerna. längtar bort till främmande städer med fina parker där man kan dricka fint vin med fina män. eller varför inte bara kall öl och relativt snygga män, det duger det med.  kött som kött.

30.07.10

vi drack punch och dansade. lite flytande och lite androgynt. bara dansa lite, bara flyta bort lite sådär.
Its the sound - of revolution in the bedroom

28.07.10

jag kickar det med james. för james är bara papper och involverar inte några känslor.


26.07.10

hur kommer det sig att jag lyssnar på den där låten. hur kommer det sig att mina tankar flyger iväg.hur kommer det sig att jag inte bara vänder om och springer. hur kommer det sig att min hud skriker. hur kommer det sig att jag saknar. vad hände med känslolös kroppslig kontakt. vad hände med mig. det skulle inte bli såhär. jag är förvirrad. det skulle inte bli såhär. det kan inte gå till såhär. jag vill inte. jag vill. jag vet verkligen inte alls. så fråga inte.
sliten i bitar.

20.07.10

Ibland äcklar känslor mig, de är klibbiga och kväljande. Att fastlåst sluta andas utan att man märker det. Utan att vilja märka det, att reduceras. Cyklande på en rosa cykel mötte jag morgonen, under ett klibbigt lakan mötte jag natten. Såg två vita fjärilar fladdra bland träden och en mörk nattfjäril söka skydd på golvet under bordet.
Skriver för poetiskt, för mycket om min sviktande hälsa och allt är bara allmänt larvigt.
Tror jag lägger ner.
FUCK ME FUCK ME FUCK ME.
We Are All Prostitutes

19.07.10

Tiden rinner iväg. Min hals värker. Imorgon ska jag upp och jobba, väldans tidigt! Nu ska jag se film och sedan sova.
Au revoir.

18.07.10

Det gör ont lite överallt i mig.Kroppen är trött på all denna fysiska smärta. Utmattad av att ha ont, trött på att det inte fungerar. Massa små sakar blir till en stor sak liksom. Små sår som inte läker, en tunga som vägrar bli bra. blåmärken, mensvärk, huvudvärk, halsont. Kanske borde jag inte ha gått ut och dansat till gryning, men det är så väldans trevligt att dansa i ölstänk och vandra hem i morgonsolen. Man bara flyter bort.
Igår badade jag i duggregn, väntade på den där åskan som aldrig kom.

16.07.10

Tanzen Tanzen Tanzen. Dricka vin i en park och dansa.

15.07.10

Luften är varm och tjock. Värmen gör det svårt att sova. Solen bränner. Luften är stilla.
Jag ska äta en macka och dricka kaffe under parasollet. Kanske lyssna lite på musik. Få bort illamåendet och det onda i nacken. Vaknade av att min arm hade somnat, ni vet när den är så där slapp och utan styrsel. När man kan slänga omkring med armen och den inte har någon känsel. Det är lite obehagligt på ett roligt sätt.

14.07.10

Jag har varit ute på landet. Sovit i skuggan av en björk och klippt gräs i solen. Var så trött, så hiskligt trött.
Det var svårt att hålla ögonen öppna och allt för skönt under björken. sov och sov. Badade i sjön och såg en död huggorm. Det är skönt att vara på landet, lugnt och harmoniskt. Staden ger mig magont, staden gör mig stressad. Längtar ut till de stora skogarna och lugnet. Ny pumpat källvatten och tystnad.
Ibland är det skönt att komma bort.

12.07.10

Jag tycker inte om tomheten i min dator. Allt är borta, både det fina och det fula. Som en fin vän sa, det kanske är skönt med en rensning. Väntar på min sladd och sedan ska vi fylla datorn, denna gång med lite back-up kanske.

jag säger bara typ fuck you datorkraschen.

07.07.10

crashed and burned. totalt tom. allt är borta. datorn har kraschat och tagit med sig allt. försvunnet, borta.
jag är tom. datorn är tom. total tomhet.

06.07.10

Jag har kräkts, kräkts av smärta. Huvudet sprängde i takt med illamåendet. Situationen som uppstod var penibel. Skulle ut och dansat, spenderade istället kvällen med dunkade huvud och illamående.

jag är trött på pedofilmodet. det är inte sunt, det är äckligt. ta oss ifrån masspyskosen och känn friheten. Separera flocken, resonera självständigt. Vurmen för underliv rakade likt barns är en produkt av ett sjukt tänkande. Låt oss slå oss fria från homogena uppfattningar, shall we?.

04.07.10

Jobbat, badat naken på tyresö, druckit boxvin och ätit jordgubbar.Man hinner med mycket när man är ung.

02.07.10


01.07.10

Jag blir trött av att jobba. Får stressutslag på tungan. Nu ska jag sova.

RSS 2.0