30.06.10

gratis öl och f12. whisky och mars attacks. jag åt en halv kebabrulle. tog en fästingspruta som gjorde armen öm och svullen. Drömde underligt och svettades.


28.06.10

Mitt huvud kändes som ett söndertrasat flygplan när jag vaknade i morse. Försökte samla ihop vrakdelarna och vakna till. Det var en smärtsam process.Tänkte lite på dagarna som passerat. Tänkte lite på min fina blå ring som försvann under en dansant kväll. Tänkte lite på hur skönt det är att ligga i gräset och känna solen kittla i nacken. Förundrades lite över livet. Så skört, så tunt.

27.06.10

Det var liksom inte riktigt meningen att det skulle bli såhär. so don`t play with me cause you are playing with fire. Borde sätta stopp men vet inte om jag vill sätta stopp. Det är liksom alldeles för trevligt.
Har tappar min mobil i vin och min näsa vill inte sluta blöda.
jag räcker inte till. 

23.06.10

Fröken Amanda är trött. Datorn krånglar. Internet krånglar. Det går inte vägen för mig. aj.

21.06.10

Jag tycker inte om porr. Porr stoppar oss i strukturer. Porr begränsar. Porr formar. Porr förstör. Porr gör oss trångsynta. Porr äcklar mig. Människor äcklar mig.. Jag vill skrubba bort det äckliga, inskränkta och ensidiga.

20.06.10


19.06.10

Ibland känner man att luften är lite sådär tunn. Man tar ett djupt andetag, försöker fylla lungorna. Men luften är för tunn, man andas djupare. Men luften är alltför tunn. Man kvävs. Mina näsa blöder. Min tunga bränner. Virus.
Från norr är det ekande tyst. Det försvinner sakta men lämnar en besk smak efter sig.
I am 18 with a bullet.

16.06.10

Solen skiner och jag har bränt mig på tungan. Det är en fin dag. Vill ligga på en klippa och dricka öl.
Människor gör mig irriterade. Människor gör mig glad. Jag väljer att spendera tid med de människor som gör mig glad. Människor som berikar och utvecklar en. Människor som får en att må bra.

15.06.10

MENS.
Det gör ont, snor och blod. Min näsa är förstörd. Kramp i magen. Jag tror inte på det där fina längre. Allt är klibbigt och smutsigt.

13.06.10

Jag har andan i halsen och ingen kontroll. Jag borde sova.

11.06.10

Hårt arbetande kvinna. Om än bra för en dag.

10.06.10

I imagined a lot of things. That I would shine. That I`d be good. I`d dwell bareheaded on a summit turning a wheel that would turn the earth and undetected, amongst the clouds, I would have some influence; be some avail.

09.06.10

Jag jagar ett spöke, sakta rinner det ur mina händer. En illusion, en dum inbillning. Jag är trött och irriterad. Ska försöka sova och drömma mig bort. Det är som en drog, det där med drömmandet. Man lurar sig själv.

I am the melody of the fallen tree

08.06.10

Jag är inte bara biten, jag är trött, bakis och blåslagen. Vet inte hur jag ska fortskrida, eller ifall jag ska fortskrida.

07.05.10

Jag är biten!
Blommande körsbärsträd och champagne, du kunde vara Sebastian,jag kunde vara Charles. Glömma allt smutsigt och fult, glömma verkligheten. Glömma att allt bara är konstruerat, glömma alla spelregler som vi människor spelar efter. Det är naivt för vi kommer aldrig sitta under några blommande körsbärsträd och dricka champagne. Och konstruktionerna och strukturerna går inte bara att glömma, vi lever i dem.
Sebastian och Charles fick inte varandra tillslut...

06.06.10

Jag dricker kaffe och har ont i huvudet, kaffet är gott. Min tunga är torr och svullen. Igår satt  jag på en rödfilt, drack öl och väntade förgäves. Drack mer öl för att tiden bara rann iväg. Ölen var allt för god. Jag löpte amok på telefonen min, åkte sedan hem i soluppgången. Jag är biten på benen,det kliar och är rött.
Nu ska jag ut på picknick i solen, hoppas mitt huvud inte sprängs! 
t's in my honey it's in my milk.


04.05.10

Jag försöker tänka på annat, försöker distrahera mig. Kastar mig lite ut och hoppas att jag inte faller. Oklart, otydligt, osäkert. don't walk away in silence.

03.05.10

Jag är nervös, vet inte varför men jag har ont i magen.

02.05.10


Jag ger mig, stänger ner dokumentet och hoppas på det bästa. Orkar inte mer, mitt huvud är trött. Kommer inte kunna sova, kommer ligga svettig i sängen och känna hur tiden sakta tickar. Man blir vansinnig av att skriva hemtenta, känns som tankarna knöglar ihop sig i oformliga former.

If I were a fish and you were a seashell
Would you marry me anyway?
Would you have my babies?
If I were a fish
If I were a fish

01.06.10

Att skriva hemtenta är en smärtsam process för mig, känns som man håller på att drunkna i ett hav av ångest och prestationskval. Hela kroppen befinner sig i ett tillstånd av obehag. Jag försöker febrilt tränga undan alla tankar genom att laga mat, intalar mig att så fort jag har ätit kommer en våg av kunskap skölja över mig. Svaren kommer uppenbara sig för mig och fingrarna röra sig av sig själv på tangentbordet. Jag befarar dock att fallet inte kommer bli sådant. En hopplöshet har infallit och de 32timmarna tickar väldans fort, för fort, dokumentet lyser tomt. Huvudet snurrar tomt, jag mår illa.

Please leave my head for just a second

RSS 2.0