31.08.09

typ lite vin. lite f12. öl. lite dans. lite öl. flera ordningsvakter. en stulen filt.  en calzone. ett nattöppet apotek. en korv. ett kulturhus med tillhörande trappa. en danstävling. mer öl och män.

30.08.10

vardagsrealism.

29.08.10

jag dödade flugan. den surrade. imorgon börjar statsvetenskapen. my oh my. vad ska det bli av mig.

28.08.10

nya happy tights. men som en man sakta konstaterade. så är inte så jävla happy de där tightsen. linneas webcamera gör att egocentrismen skjuter i höjden. nu ska det drickas champagne.

27.08.10

Ska iväg på cirkus. en sådan där fin cirkus med akrobatiska människor. inga djur som lider utan bara människor som tänjer sina kroppar. sedan ska jag slå klackarna i taket. hurry hurry nu går bussen.
dont fucking tell me what to do!

24.08.10

alltså ibland är man bara så jävla fab. alla bara liksom gah typ.

23.08.10

jag såg dig gå förbi. jag tänkte klart för en minut. jag kände mig levande för en minut. sen försvann du bort. tankarna blev grumliga igen. norrländska vindar.
jag är så fruktansvärt trött. jag vill inte vara såhär trött och orkeslös. jag vill gå till f12 och dansa. jag vill bli full och dansa. jag vill inte ligga i min säng. jag är så djävulskt trött på att tänka.

20.08.10

Usch nu har jag gått och blivit sådär sjuk igen. ont gör det och snorigt är det. i natt drömde jag en sådan där fin dröm. drömde om norrländska armar som höll om mig. drömde att det bara var han och jag. det var sådär fint som det bara kan vara i drömmar. väcktes brutalt av väckarklockan. cyklade i den kalla morgonluften och längtade tillbaka till sängen. cyklade hem och försökte drömma den där drömmen igen. men drömmen var borta. bara en tomkänsla var kvar. äll ska det ätas kräftor och drickas snaps.
.

19.08.10

vad jag än gör så blir det bara fel. jag borde inte göra något. men när man inte gör något så gör man något. man väljer att inte gör något. och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. för allt bara blir fel. jag vill radera. jag är trött. jag vill inte ens själv men det gör ont att inte du vill.

18.08.10

jag får panik när saker inte blir som jag tänkt mig. jag får panik när det inte blir som jag vill. det blir liksom bara så fel då. det blir bara svart. om det inte blir rätt så blir allt bara fel. förövrigt äcklar vissa delar av samhället mig. medan vissa delar gör mig glad.

18.08.10

jag får panik när saker inte blir som jag tänkt mig. jag får panik när det inte blir som jag vill. det blir liksom bara så fel då. det blir bara svart. om det inte blir rätt så blir allt bara fel. förövrigt äcklar samhället mig.

17.08.10

jag har jobbat. inte hunnit återhämta mig. försöker att förtränga tröttheten. kan inte sova för kroppen går på högvarv. hjärtklappning, svettningar och mensvärk. Way Out West var festligt, urfestligt. vardagen träffade mig som ett knytnävslag i magen. kanske borde jag ringa festivalkyrkan och finna gud, kanske det kanske.

12.08.10

WAY OUT WEST!

09.08.10

vanans makt är farlig. allt för farlig. vanan är orsaken till att världen ser ut som den gör. passiva vandrar vi fram i orättvisan. apatiska står vi och ser på. vanan gör att vi förlorar oss själva. känslor gör en blind. jag trodde jag var förlorad där ett tag. men jag ska inte falla. jag ska inte ramla. rustad, rak och pansarsluten ska jag gå fram. ingen ska någonsin få ta sig in. röra om. jag vill inte förlora mig själv. rustad, rak och pansarsluten.

08.08.10

I am your butterfly
I need your protection

be my samurai

I'm a ninja, my life is like a video game

07.08.10

Det finns inte så mycket att skriva. Jag är ofokuserad och mina tankar flyger iväg. Önskar att mina tankar var briljanta och kreativa. Istället försvinner man in i en drömvärld där allt blir som man tänk sig. där slipper man bli besviken. där slipper man den där klumpen i magen. man skapar en parareell verklighet. kidnappar personer och stoppar in dem i drömvärlden.  jag undrar om någon drömmer om mig. stoppar in mig i sin lilla värld. försöker att inte bry mig så mycket. försöker vara kall och sval. men det liksom bubblar i mig. det rinner över.
fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.
ni sa att jag skulle krossa det.
det kommer krossa mig.

06.08.10

den tolfte tar vi bilen till göteborg.
I'm big timer, it's a Bamboo Banga
Bamboo Banga
I'm big timer, it's a Bamboo Banga
Bamboo Banga
nu ska jag ut i solen och dricka öl. öl öl öl.

03.08.10

rädd för att falla. som en fågel fladdrar jag. rädd för slå i klipporna. att söndertrasad ramla ner mot det kalla. så jävla rädd för att falla samman, så jävla rädd för att gå i bitar. I am fragile creature.

02.08.10

du är liksom sådär fin så jag bara spricker av kärlek.utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav. utan dig vore jag inget. utan dig vill jag inte leva.
jag bara älskar dig så hiskligt mycket.

01.08.10

man bygger ett skal för att gömma sig själv. man tappar bort sig själv i skalet. skalet spricker och paniken infinner sig. man försöker reparera skadan man faller liksom mer och mer.  djupare och djupare. jag önskar lite att jag inte brydde mig om dig. jag önskar lite att jag inte brydde mig om dig. kanske jag inte bryr mig alls. kanske det bara är en illusion. illuision of love
jag dricker resorb och hopppas det hjälper.

RSS 2.0